Søkeskjema

produkter Sko Tamaris Flate 2018 UymKnXj5 Utgang selger Kvinner TOPZiukX

Sko Rieker Rieker Kjøp Dame Hvit Sandal Hvit Sko Kjøpe 8BR404 gYybf76
Sko Forhandler Billige Tilbud Danmark Ara Damer Pumps Ara Damer 2W9EDHI
01.01.2019

EL og IT Forbundet krever tariffavtale i alle avdelinger i elektrobedriften Traftec AS. Fra før har vi krevd tariffavtale i rogalandsavdelingen.

Bedriften nekter å gå med på kravet. Det blir kretsmekling i Kristiansand den 21. februar. Med mindre meklingen fører til enighet, så blir det opptrapping av streiken.

- Hvert år inngår vi tariffavtale i rundt 70 nye bedrifter, og vi opplever nesten aldri å bli avvist. De aller fleste er positive til tariffavtaler fordi det sikrer lik konkurranse mellom bedriftene og gir fornøyde ansatte. Vi håper at meklingen fører til en løsning, men er klar til å streike om vi må, sier Bjørn Fornes, leder av forhandlingsavdelingen i EL og IT Forbundet.

Fra før er fem elektrikere i Traftecs avdeling i Rogaland i streik for kravet om tariffavtale. Disse har vært i streik siden 18. juni 2018. Dersom meklingen ikke fører til enighet, blir streiken utvidet til flere av selskapets avdelinger. Traftec har også avdelinger i Agder, Trøndelag og på flere steder på Østlandet. I alt har EL og IT Forbundet 30 medlemmer i Traftec Norge, men det er ikke bestemt hvor mange som blir tatt med i en eventuell utvidelse av streiken.

Tidspunktet for meklingen er foreløpig ikke bestemt.Kjøp nettHekta Elevate XA GTXW's på Tur Salomon På gfYvb6y7

Tariffavtaler bidrar til ordna forhold og rettferdig konkurranse

Tariffavtaler gir medlemmene rettigheter utover loven, og er et av våre aller viktigste midler i kampen for gode arbeidsforhold. Avtalene fastsetter lønnsnivået, gir rett til AFP og er viktig for å sikre rettferdig konkurranse mellom bedrifter. I Norge er det ingen bedrifter som skal vinne på lønnsdumping.

Les mer om streiken her.

Bilder fra streikemarkeringer

produkter Sko Tamaris Flate 2018 UymKnXj5 Utgang selger Kvinner TOPZiukX
produkter Sko Tamaris Flate 2018 UymKnXj5 Utgang selger Kvinner TOPZiukX

Del: 

Støvler camelV2013J001 Høye Cowboystøvler Sko JINA Vingino Barn kOnPwX80