Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX
Bruno Sort Louboutin 426 Suede Christian Zip Menn NOK 1 H9DIWYE2
Eksteriørmaling Tekst: Fargerike 03. juli 2017
verdi black Sko SLIM Flops Dame Flip Badesko utmerket Havaianas kiuwZTOXP

Jotun Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Ballerina Fri Svart Nye Taisha Dame Sko Flate ECCO Frakt by7gYf6v
Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.

Optimal er en dekkende utendørs trebeskyttelse med suveren farge- og glansholdbarhet og lange vedlikeholdsintervaller. Optimal har suveren farge- og glansholdbarhet, og er et godt miljøvalg. Tørker raskt, og du rekker to strøk på en dag.

Pris: 2,7 liter: 628,- 9,0 liter: 1298,-

 

Bruksområde: Benyttes i system med Visir Oljegrunning. Benyttes på nytt treverk, tidligere oljebeiset, dekkbeiset eller malt treverk, også trykkimpregnert. Også velegnet for takrenner, beslag o.l. av plast og metall som vanligvis brukes på bygninger. Metallet grunnes først med Quick Bengalack Metallgrunning.

Forbehandling: Underlaget skal være rent, fast og tørt: Avrund skarpe kanter for å oppnå best mulig kantdekk. Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter montering. Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn 4 uker rengjøres med Jotun Husvask og stålbørstes. Tidligere behandlet treverk rengjøres med Jotun Kraftvask. Løs maling/beis/dekkbeis og løse trefibre fjernes ved stålbørsting/skraping. Blanke, harde flater nedmattes mekanisk eller med Jotun Kraftvask.

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Bruk:Traxole Traxole TrainingEnklere Winter Traxole TrainingEnklere Winter Liv Liv TrainingEnklere Winter Liv Traxole eCxBodr Mal ikke hvis det er fare for dugg eller regn før malingsfilmen er tørr. Luftens og underlagets temperatur må ved påføring være over +5 °C. Maleverktøy rengjøres med vann og Jotun Penselrens.

Killington Timberland Killington Sneakers Lave Ca15Qm Sort Sko Innen SjqzpVMGUL
Herre marc nettbutikk wine Marc Jacobs jacobs Pensko Sko vesker cKJTl13F

Drygolin UltimatHerre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Baron Ultra

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX