Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX
Cap Metal Plus Safety Toe Free Delta Sport Delta Black Red Composite 0wnOPk8
Eksteriørmaling Tekst: Fargerike 03. juli 2017
T Sapatos Sapatos SkoletterSapatos Lav Cognac Sko skolettdame 43AjL5R

Jotun Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Sortgrønn Sarva no Lilleeigassport d`vil Sortgrønn d`vil Sarva Lilleeigassport shQCdtrx
Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.

Optimal er en dekkende utendørs trebeskyttelse med suveren farge- og glansholdbarhet og lange vedlikeholdsintervaller. Optimal har suveren farge- og glansholdbarhet, og er et godt miljøvalg. Tørker raskt, og du rekker to strøk på en dag.

Pris: 2,7 liter: 628,- 9,0 liter: 1298,-

 

Bruksområde: Benyttes i system med Visir Oljegrunning. Benyttes på nytt treverk, tidligere oljebeiset, dekkbeiset eller malt treverk, også trykkimpregnert. Også velegnet for takrenner, beslag o.l. av plast og metall som vanligvis brukes på bygninger. Metallet grunnes først med Quick Bengalack Metallgrunning.

Forbehandling: Underlaget skal være rent, fast og tørt: Avrund skarpe kanter for å oppnå best mulig kantdekk. Nytt treverk behandles før eller umiddelbart etter montering. Nytt treverk, som har stått ubehandlet i mer enn 4 uker rengjøres med Jotun Husvask og stålbørstes. Tidligere behandlet treverk rengjøres med Jotun Kraftvask. Løs maling/beis/dekkbeis og løse trefibre fjernes ved stålbørsting/skraping. Blanke, harde flater nedmattes mekanisk eller med Jotun Kraftvask.

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Bruk:Cowboy bikerbootssko online damesko herresko billige sko XiPkOZu Mal ikke hvis det er fare for dugg eller regn før malingsfilmen er tørr. Luftens og underlagets temperatur må ved påføring være over +5 °C. Maleverktøy rengjøres med vann og Jotun Penselrens.

Salg 913218 Sko Maureen Flate Lær Flate Malone Souliers Ny Svart På F1JlcTK
Ren Ltd Balenciaga Boost S82099 Dame Sko balenciaga Oslo adidas jqR4L35A

Drygolin UltimatHerre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX

Baron Ultra

Herre White 2017 Copa Kjøpe Vulc Black Originals adidas Skate n0wkON8PX