for prewalkers girlsFirst bisgaard steps with care drxBCoeW meny

Søkeskjema

Instinct 2017 Tubular Adidas OMGT41 S80082 Sneakers 2018 2019 8XZ0NwnOPk

TilbudAdidas NorgeAdidas Sko Tilbud TilbudAdidas Outlet VpSGUzMq
NO på på nettetFEETFIRST nettetFEETFIRST NO skomote DinSko skomote DinSko rCedoBx
01.01.2019

EL og IT Forbundet krever tariffavtale i alle avdelinger i elektrobedriften Traftec AS. Fra før har vi krevd tariffavtale i rogalandsavdelingen.

Bedriften nekter å gå med på kravet. Det blir kretsmekling i Kristiansand den 21. februar. Med mindre meklingen fører til enighet, så blir det opptrapping av streiken.

- Hvert år inngår vi tariffavtale i rundt 70 nye bedrifter, og vi opplever nesten aldri å bli avvist. De aller fleste er positive til tariffavtaler fordi det sikrer lik konkurranse mellom bedriftene og gir fornøyde ansatte. Vi håper at meklingen fører til en løsning, men er klar til å streike om vi må, sier Bjørn Fornes, leder av forhandlingsavdelingen i EL og IT Forbundet.

Fra før er fem elektrikere i Traftecs avdeling i Rogaland i streik for kravet om tariffavtale. Disse har vært i streik siden 18. juni 2018. Dersom meklingen ikke fører til enighet, blir streiken utvidet til flere av selskapets avdelinger. Traftec har også avdelinger i Agder, Trøndelag og på flere steder på Østlandet. I alt har EL og IT Forbundet 30 medlemmer i Traftec Norge, men det er ikke bestemt hvor mange som blir tatt med i en eventuell utvidelse av streiken.

Tidspunktet for meklingen er foreløpig ikke bestemt.sko clear originals w r2 nmd dame granitevintage Adidas white MVSpUzqG

Tariffavtaler bidrar til ordna forhold og rettferdig konkurranse

Tariffavtaler gir medlemmene rettigheter utover loven, og er et av våre aller viktigste midler i kampen for gode arbeidsforhold. Avtalene fastsetter lønnsnivået, gir rett til AFP og er viktig for å sikre rettferdig konkurranse mellom bedrifter. I Norge er det ingen bedrifter som skal vinne på lønnsdumping.

Les mer om streiken her.

Bilder fra streikemarkeringer

Instinct 2017 Tubular Adidas OMGT41 S80082 Sneakers 2018 2019 8XZ0NwnOPk
Instinct 2017 Tubular Adidas OMGT41 S80082 Sneakers 2018 2019 8XZ0NwnOPk

Del: 

39 Kjøp 38 Quad Soy Luna Skate MUzVpS